Tule mukaan tukemaan Sing & Shine Kuoroja, jotta voimme jatkossakin laulaa, loistaa ja jakaa musiikin voimaa! 

Nyt tarvitsemme apuasi koronan aiheuttaman vaikean taloudellisen vaiheen yli pääsemiseksi!

Pandemiarajoitusten myötä peruuntuneet konsertit, koronavuosien aikana merkittävästi vähentynyt kuorolaisten määrä sekä syksyllä 2022 saamatta jäänyt projektiavustus ovat ajaneet Sing & Shine Kuorot taloudellisesti haastavaan taloudelliseen tilanteeseen. 

Olemme tehneet kovasti töitä, jotta kuorotoimintamme tavoittaisi mahdollisimman monta ihmistä ja vastaisi erilaisten ja eri ikäisten ihmisten tarpeisiin. Kuudessa ja puolessa vuodessa olemme onnistuneet luomaan jotain sangen ainutlaatuista ja arvokasta: vakinaista kuorotoimintaa parille sadalle kuorolaiselle kuudessa eri kuororyhmässä sekä yhteisöllisiä projekteja, työpajoja ja konsertteja, jotka ovat tuoneet yhteen lapsia, nuoria, aikuisia ja ikäihmisiä, turvapaikanhakijoita, hoivakotien asukkaita ja henkilökuntaa yhteen laulun äärelle. 

Osana monipuolista toimintaamme olemme järjestäneet myös piano- ja laulutunteja kymmenille kuorolaisille, toteuttaneet kuoromatkoja Intiaan, Italiaan, Islantiin, Tampereelle ja Jyväskylään, sekä kuvanneet videoita ja dokumenttielokuvia toiminnastamme. Kaiken lisäksi jatkoimme toimintaamme läpi pandemiarajoitusten luoden ensimmäisten joukossa uusia toimintamalleja etä- ja hybridiopetukseen.

Haluamme, että tämä voimaannuttava, kokonaisvaltaiseen ja poikkitaiteelliseen kuoroilmaisuun vapauttava, yhteisöllinen ja sukupolvet yhdistävä toimintamme jatkuisi ensi vuonnakin ja vielä kauan sen jälkeen. Siihen tarvitsemme nyt apuasi. Jatka lukemista ja löydä oma tapasi auttaa!

Kannatusyhdistykseltämme puuttuu yhteensä 10 000 € voidaksemme jatkaa toimintaamme suunnitellusti kevätkaudelle 2023. 

Syyskauden 2022 kuluista (mm. jo tehdyn työn palkkiosta) puuttuu vielä 5000 €. Samoin kevään 2023 toiminnan rahoituksesta uupuu 5000 €.   

Suurkiitos kaikille, jotka olette osallistuneet ja tukeneet toimintaamme vuosien varrella ja teille, jotka autoitte kuluneen syksyn aikana kannatusjäsenyyksillä, lahjoituksilla, hankkimalla kannatusheijastimia ja ostamalla konserttilippuja.  Teidän kaikkien ansiosta olemme selvinneet näinkin pitkälle!

Jotta suurella rakkaudella rakennettu kuoro-organisaatiomme selviäisi nyt vielä tämän haastavan vaiheen yli, pyydämme nöyrästi apuanne. Yhdessä voimme selvitä tästäkin!

Voit valita seuraavista keinoista itsellesi sopivimman tavan auttaa. Pienelläkin summalla autat meitä ja jokainen avunanto on arvokas! 

Sydämellinen kiitos tuestasi! 

❤️


TAVOITTEEMME PÄHKINÄNKUORESSA

Valitse oma tapasi auttaa ja lue tarkemmat lisätiedot alempaa!

1. LISÄÄ IHANIA KUOROLAISIA!

Parhaiten autat liittymällä mukaan Sing & Shine Kuoroihin sekä kutsumalla muita mukaan laulamaan. Nyt on juuri sopiva hetki uusien kuorolaisten liittyä kuoroon kevätkaudelle 2023, ja ryhmiä löytyy kaikille 8-vuotiaista alkaen. Voit myös sponsoroida lapsenlapsesi tai tuttusi kuoroon, jos et itse liity kuorolaiseksi.

TAVOITTEMME: 20 UUTTA KUOROLAISTA (noin 4000€)

2. LIITY KANNATUSJÄSENEKSI!

Sing & Shine Kuoron kannattajajäsenet tukevat kuoroja vuosittaisella 30 €, 50 €, 75 €, 100 € tai muun suuruisella vapaavalintaisella kannatusjäsenmaksulla. Kannatusjäsenyys on yhdistykselle tärkeä tukimuoto ja mainio vaihtoehto henkilöille, yhteisöille ja yrityksille, jotka haluavat tukea toimintaamme. 

TAVOITTEEMME: 25 UUTTA KANNATUSJÄSENTÄ (1000€)

3. OSTA KANNATUSHEIJASTIN (tai useampikin!) 🌟

Laadukkaiden, Sing & Shine -logolla varustettujen sydänheijastimien kannatushinta on 25 €, ja niitä on saatavilla Holvin nettikaupastamme.

TAVOITTEEMME: MYYDÄ 40 HEIJASTINTA (1000€)

4. TILAA SING & SHINE KUOROT TAI RYHMÄ KEIKALLE!

Tilaa esitys juhlaan tai tapahtumaan. Esityksen kesto, ohjelmisto ja ryhmän koko on räätälöitävissä tapahtuman ja tilaajan toiveiden mukaiseksi. Hinta alkaen 350 €.

TAVOITTEEMME: 4 KEIKKAA (1600€)

5. TILAA SING & SHINE TYÖPAJA TAI TYHYKOULUTUS! 

Sanna Valvanteen johdolla oppilaillesi, työpaikallesi, kuorollesi, opettajakunnallesi, jne. Hinta alkaen 600 €.

TAVOITTEEMME: 4 työpajaa (2400€)

2. Liity kannatusjäseneksi

❤️ HOLVI:

Tue kuoroja vuosittaisella 30€, 50€, 75€, 100 € tai muun suuruisella vapaavalintaisella kannatusjäsenmaksulla. Kannatusjäsenyys on yhdistykselle tärkeä tukimuoto ja mainio vaihtoehto henkilöille, yhteisöille ja yrityksille, jotka haluavat tukea toimintaamme. 

Voit liittyä kannatusjäseneksi maksamalla jäsenyyden tilisiirtona, MobilePaylla tai verkkokauppamme kautta.

❤️ tilisiirto:

  • Sing&Shine-kuorojen kannatusyhdistys,
  • FI50 7997 7997 1458 05
  • HOLVFIHH
  • VIESTIKENTTÄÄN: ”Kannatusjäsenyys” ja kannatusjäsenen nimi

❤️ MobilePay:

Sing and Shine Kuorot 045-2118021

VIESTIKENTTÄÄN MYÖS MOBILE PAY-MAKSUISSA: ”Kannatusjäsenyys” ja kannatusjäsenen nimi

4. Tilaa Sing & Shine Kuorot tai -ryhmä keikalle esiintymään

Sing & Shine Kuorojen esitykset ovat täynnä laulun riemua ja ilmaisun voimaa. Sydäntä sykähdyttävä musiikki eri kulttuureista ja voimakkaat tulkinnat pop-lauluista liikuttavat kehoa ja mieltä sekä suovat myös mahdollisuuden pysähtyä hengittämään, herkistymään, kuuntelemaan ja tuntemaan.

Esityksen kesto, ohjelmisto ja ryhmän koko on räätälöitävissä tapahtuman ja tilaajan toiveiden mukaiseksi: voit tilata keikalle koko suuren, noin sadasta eri ikäisestä laulajasta koostuvan Sing & Shine -kuoroperheen, tietyn kuororyhmän tai intiimin pienryhmän.

Ryhmät ovat käyneet ilahduttamassa esityksillään mm. syntymäpäivillä, kotijuhlissa, ravintoloissa, hoivakodeissa, pihoilla, teatterissa, palvelukeskuksissa, sairaaloissa, kouluissa, päiväkodeissa, pikkujoulujuhlissa, ja työpaikan tapahtumissa.

Hinta on sovittavissa keikasta ja ryhmästä riippuen (alk. 350 €). Olethan yhteydessä sähköpostitse info@singandshine.fi, niin räätälöimme juuri sinun tilaisuuteesi sopivan esityksen!

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close