ESITTELY

❤️ SING & SHINE KUOROT

Sing & Shine Kuorot tarjoavat kokonaisvaltaista, ilmaisullista ja voimauttavaa kuorotoimintaa kaikenikäisille pääkaupunkiseudulla. Taiteellinen ja toiminnallinen johtaja Sanna Valvanne perusti Sing & Shine Kuorot Espooseen syksyllä 2016. Kuoroista on lyhyessä ajassa muodostunut lämminhenkinen ja eri sukupolvet yhdistävä noin 100:n kuorolaisen yhteisö. Innokkaat kuorolaiset esikoululaisista ikinuoriin eläkeläisiin laulavat sekä yhdessä isona kuoroperheenä että itsenäisesti kuudessa iän mukaan etenevässä loistoryhmässä: Miniloistoissa, Loistolapsissa, Loistoissa, Sing & Shine Ensemblessä, Aikuisloistoissa ja Ikiloistoissa. 

Kaikki kiinnostuneet pääsevät kehittämään laulu-, esiintymis- ja ryhmätaitojaan kannustavassa ilmapiirissä ja ainutlaatuisessa ohjauksessa. Harjoituksissa, työpajoissa ja esityksissä näyttämöilmaisu, liikunta, improvisaatio ja leikki yhdistyvät lauluun vapauttaen niin kuorolaiset kuin yleisönkin kokonaisvaltaiseen musiikin kokemiseen. Kuorolaulun tueksi on tarjolla myös Loistolaulutunteja Ikiloistojen ohjaajan Mirva Soinisen johdolla. 

Sing & Shine Kuorojen toimintaa ohjaa yhteisöllisyys, välittäminen ja ilo. Erityisen tärkeäksi osaksi kuorojen toimintaa ovatkin muodostuneet erilaiset yhteisöprojektit ja Rauhaa & Rakkautta hyväntekeväisyyskonsertit, joissa musiikin keinoin pyritään rakentamaan yhä avoimempaa yhteiskuntaa. 

❤️ Espoon kaupunki tukee Sing & Shine Kuorojen toimintaa. ❤️


❤️ SANNA VALVANNE

Sanna Valvanne on Suomen kansainvälisimpiä kuoronjohtajia. Hän on luonut näkyvää uraa kuorojen parissa maailmalla jo yli 25-vuotta ja hänet tunnetaan erityisesti luovasta Sing & Shine with Body & Soul -kuoromenetelmästään. Sanna ohjaa kuorolaisiaan kokonaisvaltaiseen äänenkäyttöön ja ilmaisuun innostaen ja vapauttaen kaikenikäiset laulamaan, loistamaan ja leikkimään. 

Sanna perusti Sing & Shine Kuorot jatkeena kuorotyölleen haastavissa olosuhteissa elävien lasten ja nuorten parissa etenkin New Yorkissa. Sanna Valvanne on Tampereen Sävelen vuoden 2017 taiteellinen johtaja, Espoon musiikkiopiston Kameleontti kuorojen perustaja ja johtaja (1998-99, 2001-2005), entinen Tapiolan kuorolainen, äänenmuodostaja ja johtajien assistentti, sekä Sibelius-Akatemiasta Musiikkikasvatusosastolta valmistunut Musiikin Maisteri. Ennen Suomeen palaamistaan hän työskenteli 11 vuotta USA:ssa. 


❤️ SING & SHINE KUOROJEN KANNATUSYHDISTYS ry.

Sing & Shine Kuorojen toiminnan mahdollistaa kannatusyhdistys, jonka hallituksen pitkäaikainen puheenjohtaja on kuoron kantajäsen ja Sing & Shine Ensemblen laulaja Viola Särkiluoto. Rahastonhoitajana on aktiivinen Aikuisloistojen laulaja Laura Kivistö. Sanna Valvanne on kannatusyhdistyksen varapuheenjohtaja. Jokainen kuorolainen kuuluu automaattisesti kannatusyhdistyksen jäseneksi maksettuaan 10 € jäsenmaksun kuoron osallistumismaksun yhteydessä. Kannatusjäseneksi ovat tervetulleita kaikki muutkin, jotka haluavat tukea kuoron toimintaa 30 € maksulla. Suoran linkin kannatusjäsenyyden maksuun löydät Sing & Shine Shop -välilehdeltä.


❤️ KUORORYHMÄT & HARJOITUKSET

 • ti klo 16.30 – 17.45 MINILOISTOT (eskari-2. luokka) Wessu
 • ti klo 18 – 20:30 SING & SHINE ENSEMBLE  (lauluyhtye) Wessu
 • ke klo 17 – 19 LOISTOT (nuorisokuoro) Aarnis
 • to klo 16.00 – 17.30 LOISTOLAPSET  (lapsikuoro, 3.-6. luokka) Wessu
 • to klo 16.15 – 17.30 IKILOISTOT (seniorit, ohjaaja: Mirva) TPK
 • to klo 18.15 – 20.15 AIKUISLOISTOT  (sekakuoro) Wessu

❤️ Harjoituspaikat:

 • WESSU: Westendinpuiston koulu, Hiiralantie 6, 02160 Espoo.
  • Luokka 1047: Miniloistot, Loistolapset ja S&S Ensemble
  • Ruokala: Aikuisloistot ja kaikki ryhmät yhteisharjoituksissa
 • AARNIS: Aarnivalkean koulu, Aarnivalkeantie 9, 02100 Espoo, Tapiola
  • Musiikkiluokka: Loistot ja S&S Ensemble
 • TPK: Tapiolan palvelukeskus, 3 krs, Länsikulma 1, 02100 Espoo, Tapiola
  • Ruokala: Ikiloistot ja kaikki ryhmät yhteisharjoituksissa.

❤️ LOISTOLAULUTUNNIT

Loistolauluopetus on tarkoitettu kaikille aikuisille ja nuorille kuorolaisille Loistoista alkaen kuorolaulun tueksi kehittämään laulutaitoja, oman äänen tuntemista ja terveellistä äänenkäyttöä entisestään.

Loistolaulutuntien ihana opettaja Mirva Soininen on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kansanmusiikkiosastolta valmistunut musiikin maisteri ja upea äänitaiteilija joka saa kaikki rentoutumaan ja rohkaistumaan laulamaan yli odotusten ohjauksessaan.

Opetus tapahtuu yksilötunneilla kokonaisvaltaisesti ja lempeästi Sing & Shine with Body & Soul -menetelmän kanssa sopusoinnussa ja samassa hengessä. Vanhojen oppilaiden lisäksi otamme myös uusia oppilaita Mirvan opetukseen ilmoittautumisjärjestyksessä niin monta kuin Mirva pystyy opettamaan. Loistolaulutuntien pituudeksi voi valita joko 45 min tai 60 min ja niille voi osallistua joko kerran viikossa tai kerran kahdessa viikossa.

Loistolaulutunneille voi myös osallistua yksittäisiä kertoja ja käydä kokeilemassa ennen koko kaudeksi sitoutumista. Tervetuloa!


❤️ Sivuja päivitetään – Lisätietoa tulossa pian! ❤️

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close