SING & SHINE KUOROT

♥ Sing & Shine Kuorot tarjoavat kokonaisvaltaista ja voimauttavaa kuorotoimintaa kaikenikäisille pääkaupunkiseudulla. Kaikki pääsevät kehittämään laulu-, esiintymis- ja ryhmätaitojaan kannustavassa ilmapiirissä. Kuoroja johtaa Sanna Valvanne. ♥

Sing & Shine Kuoroista on lyhyessä ajassa muodostunut lämminhenkinen eri sukupolvet yhteen tuova sadan kuorolaisen yhteisö. Innokkaat kuorolaiset 6-vuotiaista aina ikinuoriin eläkeläisiin laulavat sekä yhdessä isona kuoroperheenä että erikseen kuudessa omassa loistoryhmässään. Kaikki kiinnostuneet pääsevät kehittämään laulu-, esiintymis- ja ryhmätaitojaan kannustavassa ilmapiirissä Sannan luovan kuoromenetelmän Sing & Shine With Body & Soul -kuoromenetelmän mukaisesti. Harjoituksissa, työpajoissa ja esityksissä näyttämöilmaisu, liikunta, improvisaatio ja leikki yhdistyy lauluun ja vapauttaa kokonaisvaltaiseen musiikin kokemiseen ja ilmaisuun.

Erityisen tärkeäksi osaksi Sing & Shine Kuorojen toimintaa ovat muodostuneet Rauhaa & Rakkautta! -yhteisö- ja hyväntekeväisyysprojektit. Niiden tarkoitus on rakentaa yhä suvaitsevampaa ja avoimempaa pääkaupunkiseutua laulamisen yhdistävää voimaa ja rakkautta jakaen mm. syrjäytymisvaarassa ja avun tarpeessa oleville ikäihmisille, lapsille ja turvapaikanhakijoille.

Kiitos Espoon kaupungin tuen, projekteissa käynnistynyttä toimintaa on voitu nyt jatkaa pysyvämmin: Seniorit pääsevät laulamaan uudessa Ikiloistot-kuororyhmässään Tapiolan palvelukeskuksessa ja turvapaikanhakijat Sing & Shine-työpajoissa Nihtisillan vastaanottokeskuksessa joka viikko.

Ryhmät lukuvuonna 2020–2021

MINILOISTOT (1. lk alkaen noin 6-8v.), tiistaisin klo

LOISTOLAPSET (9-12v. ensimmäinen kuorovuosi), torstaisin klo

LOISTOT (11-18v. kuorossa jo pidempään olleet) keskiviikkoisin klo

AIKUISLOISTOT (n. 18v-100+) torstaisin klo 

IKILOISTOT (seniorit) torstaisin klo

Kuorot harjoittelevat Zoom-yhteydellä / Aarnivalkean koululla, Aarnivalkeantie 9, ESPOO

TIEDUSTELUT: info(at)singandshine.com

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close